Betingelser

Betingelser
Din bestilling på BabySleep.dk kan kun ske via Internettet.

Varerne vil blive leveret til den indtastede adresse. Ønskes en anden leveringsadresse, kan det tastes ind under bemærkninger.

Forespørgsel på ordre
Har du en forespørgsel på din ordre, eller rettelse eller lign. til din ordre, skal du maile det til kontakt@babysleep.dk og i denne mail skal du skrive hvad du ønsker at vide, og meget vigtigt husk ordrenummer.

Betaling & Gebyr
På Babysleep.dk kan du benytte følgende betalingskort:
- Dankort
- Visa Dankort
- Forbrugsforeningen
- Mastercard

Alle priser på siden er inklusiv moms. (25%)

De data der sendes i forbindelse med kortbetaling er krypterede (SSL). På den måde er det kun PBS der kan læse disse data. Ingen andre vil kunne læse disse oplysninger.

Fragt og Levering
Vi har lav fragt på 39,- kr. og gratis forsendelse ved køb fra over 400 kr. ved levering i Danmark. Vi vil såvidt muligt anvende det forsendelsesvalg, du har angivet på din bestilling, men vi forbeholder os ret til at ændre det, hvis pakkens størrelse eller vægt egner sig bedre til en anden forsendelse.

Spar fragten og afhent din bestilling på vores adresse i Nærum.

Ved forsendelser til udlandet kontakt os på kontakt@BabySleep.dk

Leveringstiden af varer er forskelligt fra produkt til produkt. Dog vil mange af vores varer være leveret inden for 1-3 hverdage. Dog kan der være varer i shoppen, som er bestillingsvarer og på disse varer er der en lidt længere leveringstid. Produkterne er skrevet med en forventet leveringstid. Hvis der er problemer med en levering vil du selvfølgelig modtage en e-mail med konkret forklaring.

Reklamationsret

BabySleep yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles BabySleep inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på nedenstående adresse:

Barn og Leg
Skodsborgvej 382B
DK-2850 Nærum

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger med pakken: Fejl/mangel - Navn - Adresse - Telefonnummer - E-mail - Evt. bemærkninger.

Bemærk vi modtager ikke pakker pr. efterkrav eller til andre adresser end ovenstående

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes hvis fyldestgørende information følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelsen, registreringsnummer, kontonummer for bankkonto hvortil refusion skal foregå.

Du er altid som kunde meget velkommen til at kontakte os, hvis der opstår tvivlsspørgsmål i forbindelse med returnering.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til kontakt@babysleep.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved uafhentet pakke eller ved nægte modtagelse, modregner vi retur forsendelse omkostninger på 50,- kr der fratrækkes dit retur beløb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Det er endvidere et krav, at varer returneres i den originale emballage, som varen blev leveret i. Manglende eller beskadiget original emballage, resulterer i, at din fortrydelsesret bortfalder. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.Det er endvidere et krav, at varer returneres i den originale emballage, som varen blev leveret i. Manglende eller beskadiget original emballage, resulterer i, at din fortrydelsesret bortfalder. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Tilbagebetaling af købsbeløbetkøb
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. Dog ikke ved uafhentet pakke, her modregner vi 50,- kr fra dit køb til returomkostninger. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, (dog ikke ved uafhentet pakke, retur omkostninger er 50,- kr som du betaler, beløbet modregnes det returbeløb)  uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returneringsadresse
Returvaren sendes til BabySleep.dk på nedenstående adresse:

Barn og Leg
Skodsborgvej 382B
DK-2850 Nærum

Bytning af julegavekøb
Vi bytter julegavekøb frem til den 15. januar.

 

Persondatapolitik hos BabySleep

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos BabySleep.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

BabySleep indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på BabySleep.dk er BirgitteF, Skodsborgvej 382B, 2850 Nærum, CVR nr. 34501904.


Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet fem år efter, at du har modtaget din vare.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Wannafind.dk A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wannafinds datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@babysleep.dk

 

Aftaleprocessen
Alle aftaler/kontrakter på BabySleep.dk indgås på dansk.

Når der er indgået kontrakt på BabySleep.dk har kunden ikke mulighed for at fremkalde kontrakten/ordren elektronisk via web-sitet. Derimod er man meget velkommen til at kontakte os for tilsendelse af et nyt eksemplar af kontrakten via e-mail. Denne henvendelse skal ske til kontakt@babysleep.dk

Forbehold
Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og prisændringer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Priserne på denne side kan veksle fra uge til uge, grundet den store markedskonkurrence.

Nyhedsmail
Vores nyhedsmail er et tilbud til den enkelte kunde om at modtage en nyhedsmail/reklame med det sidste nye/tilbud. Man tilmelder sig nyhedsmailen via vores hjemmeside www.babysleep.dk. Kunden kan på et hvert givent tidspunkt framelde sig vores nyhedsmail, enten via den sidst modtaget mail eller ved kontakt til os pr. telefon eller mail. Når du tilmelder dig, skal du bekræfte den email der automatisk bliver sendt til dig. Først der er du tilmeldt!

Kontakt
Du kan komme i kontakt med BabySleep.dk på følgende måder:
Mail: kontakt@babysleep.dk
Tlf.: +45 50 59 58 77 alle hverdage mellem 8.00 og 22.00

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til ovenstående kontakt. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.